Skip to main content

Jubileumdag BVS 50 jaar

Afgelopen zaterdag 7 januari hebben we het 50-jarig jubileum van BVS gevierd. Het was een zeer geslaagde dag! De dag werd geopend door wethouder Johan van Gerwen, gevolgd door een warming-up voor alle jeugdleden. Onder begeleiding van hulpouders en het herenteam en aangemoedigd door het publiek werden door de spelers fanatiek 3×3 wedstrijden gespeeld🏀! Tussendoor was er tijd om te spelen op het springkussen en te genieten van fruit van Ton Kanters🍌🍎.

Het jeugdtoernooi werd afgesloten met een shoot-out en werd gewonnen door Jawal (X12) en Tobias (U18). Zij hebben ieder 2 kaartjes voor een wedstrijd van de Heroes gekregen, gesponsord door Macron.

Aansluitend zorgden De Frietboerkes voor heerlijke puntzakken friet en snacks🍟. Terwijl de jeugdleden zaten te eten, startte het toernooi voor de senioren. Leden en oud-leden waren net zo fanatiek in hun 3×3 wedstrijden als de jeugdleden!

Na zo’n sportieve dag was het tijd voor een feestje🎊 en daar hoort een cadeautje bij. Alle leden en oud-leden hebben een mooi blauw keycord van Lacros gekregen.

Cadeautjes waren er ook voor onze 4 ereleden en 1 lid van verdienste. Als verrassing hebben we Peter van Dijk benoemd tot erelid.

Wij bedanken alle leden, oud-leden, hulpouders, publiek, sponsoren en de feestcommissie voor hun inzet, enthousiasme en sportiviteit!