Skip to main content
[nectar_slider location=”Buitenveldjes” full_width=”true” overall_style=”classic” bullet_navigation=”true” bg_animation=”none” loop=”true” slider_transition=”slide” caption_transition=”fade_in_from_bottom” image_loading=”default” heading_tag=”default” button_sizing=”regular” slider_height=”450″ autorotate=”5000″]

BVS Buiten trainen

We beginnen met buiten trainen op maandag 29 maart. Met het verzetten van de klok zal het dan lang genoeg licht zijn om twee trainingen na elkaar te kunnen doen. Zodra de maatregelen het toelaten hervatten we de reguliere traingen binnen. Als we langer buiten moeten trainen kan het zijn dat we de tijden verruimen, omdat het langer licht zal blijven.

De indeling is in overleg met de trainers. Wijzigingen aan de indeling zullen we op deze pagina bijwerken en worden gedeeld in de appgroep van het team.

Goed om te weten

  • De buitenveldjes zijn openbaar terrein. Wij kunnen de veldjes als vereniging niet claimen en zullen de veldjes dus in alle redelijkheid moeten delen met andere gebruikers.
  • We willen vooral weer samen sporten. Ook al weten we dat de omstandigheden niet ideaal zijn, gaat het nu om het bewegen en het feit dat we samen bezig kunnen zijn.
  • Bij regen zullen we niet trainen. Updates daarover worden altijd in de appgroep van je team gedeeld.
  • De ondergrond van de veldjes verschilt. Niet elk veld is even geschikt om te dribbelen en de ringen hangen vaak niet op de juiste hoogte. We kijken ter plekke welke oefeningen we kunnen doen.
  • Kleedruimtes en toiletten zijn niet beschikbaar. Kom dus in je sportkleding naar de training.
  • Het is goed om herkenbaar te zijn als club. Het zou fijn zijn als de grijze shirts van BVS gebruikt worden.
  • Kleed je op de weersomstandigheden. Het weer kan erg verschillen van week tot week. Denk ook aan schoenen die geschikt zijn om buiten mee te spelen.
  • Neem je zelf een basketbal mee? Daar waar teams ballen tekort komen zullen we die in overleg met de trainer aanvullen.
  • De coronamaatregelen blijven van kracht. Dat wil dus zeggen dat we buiten het veld anderhalve meter afstand houden en dat we geen publiek langs de kant willen.
  • Voor de restitutie van contributie van het seizoen 2020-2021 kijken we naar de kosten die we als vereniging maken. Zonder eventuele kosten voor de vereniging zullen de buitentrainingen dus niet van invloed zijn op de contributie.

Indeling

Maandag
18.30 tot 19.30 uur
U14-1 & -2
Kapittelpad
Maandag
19.00 tot 20.00 uur
U16
Sterrenlaan
Donderdag
18.30 tot 19.30 uur
U12
Kapittelpad
Donderdag
19.00 tot 20.00 uur
U20
Sterrenlaan
Zaterdag
10.30 tot 11.45 uur
U10
Hertog Jan II Laan

Buitenveldjes

Kapittelpad

Achter de sporthal en de Heycant

Jan van Amstelstraat

Bij 't Kwekkeveld en de Vossenberg

Hertog Jan II Laan

Bij de Regenboog

Van Tuijllaan

Om de hoek richting het Elde College

Sterrenlaan

In de bocht bij de speelveldjes