menu close menu

X12-2 kampioen!

 
bvs x12)
Vanwege de groeiende belangstelling voor het basketbal in Schijndel wordt er dit jaar met 2 competitieteams gespeeld in de leeftijdsklasse onder 12 jaar.
 
Afgelopen zaterdag 14 december speelde het competitieteam onder 12-2 van BVS, hun kampioenswedstrijd uit tegen het x12 team van Wyba uit Wijchen in Wijchen.
 
Wedstrijden in deze leeftijdscategorie worden gespeeld over 8 perioden van 4 minuten zuivere speeltijd. Na de vierde periode stond er een achterstand van 19-14 op het scorebord. In de hier opvolgende perioden ontstond een felle fysieke strijd waarbij Schijndel steeds inliep en zelfs een kleine voorsprong nam. Onze jongens gingen steeds meer als collectief verdedigen waarbij in de aanval iedereen een bijdrage had.
 
Bij de start van de laatste periode was de stand 30-30.  BVS wist in deze periode het goede spel door te zetten. D.m.v. goed verdedigend werk en een aantal goede rebounds kwam de overwinning in het zicht. Wyba wist zich met deze druk geen raad en Schijndel pakte de overwinning waardoor het kampioenschap onder leiding coach van Stefan Verhoeven behaald werd met een eindstand van 37-47.
 
Ben je ook benieuwd of de basketbalsport iets voor jou is, kom dan eens op maandagavond in de sporthal een kijkje nemen of doe meteen lekker mee.

 
 
 
 

19/12/2019 | Nieuws | Reacties staat uit voor X12-2 kampioen!

Deel dit bericht:

Comments are closed.